GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

A gumis tanácsai!

A gumis tanácsai!

- Gumijainkat az évszaknak megfelelően váltani kell,a tartósan +7 fok alatti vagy feletti hőmérsékletnél 
- Fontos, hogy a nyári gumi és a téli gumi garnitúrából tengelyként azonos típusú és mintázatú gumit kell szereltetni, de a legjobb ha mind a négy gumi egyforma az autónkon 
- Az előírások szerint a gumi mintamélységének minimálisan 1,6mm kell lennie, ennél kopottabb gumival közlekedni szabálytalan és veszélyes is. Szakértők véleménye azonban az, hogy a biztonságos érték nyári gumi esetében min. 3 mm., téli guminál pedig a min. 4 mm.
- Felszerelés előtt nézessük át szakemberrel gumiabroncsainkat, a lehetséges sérülések ellenőrzése miatt. 
- Legalább 2-3 hetente, indulás előtt, amíg a gumik nem melegedtek be, ellenőrizze a guminyomást, beleértve a pótkereket is. 

További hírek