GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Az autógumin múlik az életünk?!

Az autógumin múlik az életünk?!

a kocsiban, ekkora felületen érintkezik, ugyanis az autó, pontosabban az autógumi a talajjal. A jó gumi jelentősége a kormánymű és a fékrendszer fontosságához mérhető, sokan mégsem veszik elég komolyan az autógumi kiválasztását, állapotát. Hosszasan lehetne vitázni róla, de ki merem jelenteni, a gumiabroncs autónk legfontosabb alkotóeleme. 
Versenyhelyzetben
A gumik szerepének szemléltetésére talán a versenypályákról lehet a legjobb mintát venni, főleg azért, mert a hazai márkakupa-sorozatokban sokáig utcai gumikkal versenyeztek. Kevesen hitték el, de egy jó utcai gumi bírja a tartós igénybevételt, csak éppen a megfelelő guminyomást és vezetési stílust kell megtalálni. Természetesen a versenypályán, száraz körülmények között a teljesen lekopott gumit szeretik a versenyzők, hiszen egy ilyen gumi már úgy "be van kopva", hogy nagyobb felületen fekszik fel, mint új állapotában, ráadásul nem billeg a profilokon. Egy új, illetve egy megfelelően bekoptatott gumi között akár két másodperc is lehet a különbség körönként a Hungaroringen, ami a versenyen komoly előny. Az utcán persze a biztonság az elsődleges,a kopott gumi nagyon hamar felúszik a vízen, az autó kormányozhatatlanná válik, utcára tehát a minél nagyobb profilmélység javasolt.

További hírek