GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Continental logisztikai központ

Continental logisztikai központ

A gumiabroncs gyártó Continental logisztikai központot hoz létre Mosonmagyaróváron a Mowinparkban; a létesítmény alapkövét pénteken helyezték el.
A létesítményt a Continental bérli majd - mondta Simon Roth, a Natibar Kft. ügyvezető igazgatója. A kivitelezést a GSE Hungária Kft. végzi. A Continental Hungaria Kft. a tervek szerint jövő év januárjában nyitja meg az Ausztriát és Magyarországot ellátó regionális gumiabroncs raktárat.
Eddig egy régi ausztriai raktárból szolgálta ki gumiabronccsal a régió vevőit a Continental, a leendő új logisztikai központ viszont képes lesz a speciális fogyasztói igényekhez szabott szolgáltatásokat nyújtani a magyar és az osztrák megrendelőknek - mondta a Continental Reifen Deutschland GmbH régiós értékesítési vezetője.
Helmut Adocker, a Semperit GmbH logisztikai vezetője kiemelte: a mosonmagyaróvári Mowinpark jó infrastrukturális adottságai révén biztosítani tudják, hogy a megrendelt gumiabroncsok 24 órán belül eljussanak az üzleti partnerekhez. A 250 ezer gumiabroncs tárolókapacitású automatizált elosztóközpontban évente 2,3 millió abroncsot mozgatnak meg 125 ezer szállítási megbízás keretében - mondta a logisztikai vezető.
A Continental Hungaria Kft. húszéves fennállása óta ez a legnagyobb beruházás Magyarországon - hangoztatta köszöntőjében a társaság ügyvezető igazgatója. Rábai Dániel közölte: a multinacionális Continental cég tavaly közel húszmilliárd eurós forgalmat bonyolított, s 46 országban 138 ezer alkalmazottat foglalkoztat.
Az új létesítmény 70 embernek ad majd munkát - közölte az eseményen Szabó Miklós, Mosonmagyaróvár polgármestere. A logisztikai központ működése hozzájárul a városi adóbevételek növeléséhez - tette hozzá a településvezető.

További hírek