GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Continental nyárigumi teszt

Continental nyárigumi teszt

Arra utal a német gyártó ezzel az abronccsal,- mint ahogy a Continental nyárigumi teszt során is kiderült-, egy száraz és nedves körülmények között egyaránt kiválóan teljesítő nyárigumit szeretett volna alkotni, és valljuk be, ez a cél sikerült is a megbízott mérnököknek. A magas szintű teljesítményt nyújtó gumiabroncs minden típusú sportos kupéhoz és sedánhoz tökéletesen alkalmazható. 

A Continental ExtremeContact DW technológiai alapjai
Az új technológiák használata ennél az abroncsnál alapvető volt, hiszen két különböző, kiválóan teljesítő abroncsot kellett egybe gyúrni. A DW sport abroncs aszimmetrikus mintát kapott, melyet elláttak egy elég széles, folyamatos középvonali bordával, a minél jobb stabilitás érdekében. Az egyedülálló lekerekített futófelület fokozott kanyarodási teljesítményt, és fokozott kormányzási reakciókat szolgáltat még a nagyobb sebességű sportos vezetési stílus esetén is.
A nedves tapadást a mély és széles hosszirányú, valamint keresztirányú barázdák segítik, ezek főként a megnövekedett csapadékvíz eltávolítását, az aquaplaning elkerülését végzik rendkívüli hatékonysággal.
A különlegessége ennek az abroncsnak a vizuális kijelző, mely lehetővé teszi, hogy a vezető egy szempillantás alatt tisztában legyen azzal, hogy az abroncs futófelülete mennyire kopott. A Tuned Performance Indicators két információt közöl, a W jel eltűnése arról informálja a vezetőt, hogy a nedves tapadás már nem áll rendelkezésre teljes mértékben, a D jel eltűnése után már nem marad más hátra, mint a gumiabroncsok cseréje.
A gumiabroncsnak nemcsak a nagy teljesítmény nedves és száraz tapadás az erőssége, a Continental nyárigumi teszt során az is kiderült, hogy az utazási komfortja is kitűnő, és a külső zajszintje szinte nem is hallható.

A Continental nyárigumi teszt legfontosabb megállapításai
Előnyök:
-A kanyarodási stabilitás és tapadás kiválóan alkalmas a napi szintű vezetéshez.
-Száraz és nedves útfelületeken a tapadás minősége az egyik legjobb ebben a kategóriában.
-Az utazási komfort kiváló, és a gumiabroncs zajszintje is nagyon alacsony.
-Az élettartama tökéletesen megfelel egy prémium abroncstól elvárható teljesítménynek.
Hátrányok:
-Nem lenne rossz, ha a kormányzási reakciók hamarabb érnének el a talajra.
Összességében a Continental nyárigumi teszt igazolta, hogy a Continental abroncsok DW jelölése egy figyelemre méltó találmány, és a gumiabroncs valóban kiemelkedőt nyújt mind a száraz, mind pedig a nedves aszfalton, ami a legjobbak közé emelik az ExtremeContact DW-t.
Meglepetés viszont, hogy a futófelület milyen kényelmes utazási komfortot biztosít, és milyen alacsony zajszinttel örvendezteti meg a jármű tulajdonosát. Másik nagy előny a költségvetés szempontjából, hogy az abroncs rendkívül hosszú futásteljesítménnyel bír, mint azt a Continental nyárigumi teszt is bizonyította. Mindent összevetve remek választás ez a nyárigumi.

További hírek