GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Drágább lesz a téligumi hamarosan

Drágább lesz a téligumi hamarosan

Néhány héten belül tíz százalékkal is megugorhat a téli gumiabroncsok ára. A drágulásra vélhetőleg azután kerül sor, miután a gyártók eladták tartalékaikat.
Az áremelkedés fő oka Thaiföldön és Indonéziában keresendő, ahol a rendkívül sok eső miatt tönkrement a kaucsuktermés jelentős része, így az abroncs alapanyagának ára a csillagos égig ugrott a világpiacon.
Robert Reich, a Continental Matador Rubber marketingigazgatója az Új Szónak elmondta: az áremelést társaságuk sem tudja elkerülni.
Feltételezések szerint idén körülbelül tíz százalékkal ugorhatnak meg a téli abroncsok árai. Jó hír ugyanakkor, hogy a gumiabroncsok cseréjéért a szervizekben nem fogunk többet fizetni, a szolgáltatás ára előreláthatólag változatlan marad.
Forrás: STOP/Új Szó 

További hírek