GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Dunlop Winter Response 2

Dunlop Winter Response 2

Az új téli gumit a kis és kompakt méretű autókra optimalizálták. Az abroncs egyedülálló teljesítményt nyújt a téli utakon történő fékezés és kezelés során. A 2012-ben bevezetett európai abroncscímke alapján a Winter Response 2 a kereskedelmi forgalomban lévő 22 méret közül 16 esetében „B” besorolást kapott a nedves úton történő tapadásra.
A Winter Response 2 a Winter Response legújabb generációs gumija és a Dunlop SP Winter Sport 4D nagy teljesítményű gumi hibátlan párja. Az új abroncsot 22 méretben kínálják 155/65 R14-től 195/65 R15-ig.
Az elődjéhez képest az új Winter Response 2 jobb teljesítményre képes havas, jeges és nedves útszakaszon, jobb a fékezési hatékonysága és a biztonságosabb kezelhetőséget tesz lehetővé. Az innovatív gyártási technológiát képviselik a 45 fokos váll-lamellák, ezek segítik elő a biztonságos tapadást kanyarodáskor havas és jeges úton egyaránt. Az abroncs profilkialakításához egy új futófelületi blokkgeometriát alkalmaztak, amely elősegíti a biztonságos tapadást gyorsulás és fékezés során.
A futófelületen elhelyezkedő lamellák sűrűségét megemelték, így az abroncs stabilabban teljesít nedves úton és megnövekedett húzóerővel bír, rövidebb féktávot és stabil kanyarodást biztosítanak hóban. Ezen kívül a Winter Response 2 üzemanyag-hatékonysága is kiváló.

További hírek