GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Eljött a gumicsere ideje!

Eljött a gumicsere ideje!

Hét fokos napi átlaghőmérséklet fölött már nincs szükség a téli gumikra, így a meleg napok beköszöntével eljött a gumi csere ideje is. A téli gumi abroncsok lágyabbak, mint a nyári gumik, könnyebben túlmelegszenek, így kevésbé tapadnak az aszfalton és jobban is kopnak. A téli sűrűbb abroncsmintázat miatt kisebb a tapadó felületük, mint a nyári gumiknak. Egy gumiabroncsnak átlagosan 40-60 ezer kilométer a futásteljesítménye, ezért a nyári gumik felszerelése előtt érdemes megmérni a gumi mintázatának profilmélységét. Három milliméter profilmélység alatt már inkább új abroncs vásárlása javasolt.
A tavasszal hagyományos gumicserén túl érdemes elvégeznünk vagy elvégeztetnünk egy kisebb tavaszi karbantartást a gépjárműveken, amivel hosszútávon nem várt bosszúságoktól kímélhetjük meg magukat.

További hírek