GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Emelkedik a nyárigumi ára?

Emelkedik a nyárigumi ára?

Még sosem volt ennyire drága a kaucsuk
Történelmi magasságokba szökött fel az utóbbi néhány napban a kaucsuk ára, ami azt jelenti, hogy küszöbön áll egy újabb áremelés az autógumi piacon.
Európa vezető gumiabroncs gyártója, a német Continental elnöke úgy véli, hogy ha folytatódik a kaucsuk drágulása, akkor elkerülhetetlen az autógumi árának 7-8 százalékos emelése.
A kaucsuk jelenleg 5,70 dollárba kerül kilogrammonként a nemzetközi árutőzsdéken, ami többéves csúcsot jelent. Nem elég, hogy a nyersanyag ára tavaly már eleve a duplájára nőtt az egy évvel korábbihoz képest, már az idei év eddig eltelt időszakában is 15 százalékkal emelkedett az ár. Elemzők rámutattak: ezt a növekedést az gumiabroncs gyártók nem fogják „lenyelni”, miután az gumiabroncsok nyersanyagköltségének nagyjából 40 százalékát teszi ki a kaucsuk, az árra vetítve ez 12 százalék. Ez már a téligumik árát is befolyásolta, a nyárigumi árára is ki fog hatni.

forrás:
http://gumipiacmagazin.hu

További hírek