GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

F1 hírek

F1 hírek

A Red Bull kipróbálja Mark Webber egyik potenciális utódját, Daniel Ricciardót.
Szerdán megkezdődik a fiatalok bemutatkozása Silverstone-ban. A csapatok az eredeti tervekkel ellentétben a versenyzőiket is szerepeltethetik, de csak akkor, ha ők szigorúan a Pirelli által előírt programot követik. A részvételük célja kifejezetten az, hogy megoldódjanak az utóbbi hónapokban,különösen a Brit Nagydíjon a gumikkal kapcsolatban felmerült problémák. A Pirelli éppen ezért kizárólag új típusú gumikat vitt Silverstone-ba, de nem mind egyforma. Az egész éves tesztelésre elkülönített, gumi szetteket a FIA a körülményekre való tekintettel 105 garnitúrára emelte, és az istállók választhatják meg, hogy a tesztre milyen keverékeket kérnek. Silverstone-ban például csak a szuperlágy nem lesz használatban, mert nem választotta senki.A Pirelli további hét (három kemény, két közepes és két kísérleti kemény) garnitúrát is a csapatok rendelkezésére bocsát ebben a három napban. Noha a Mercedest a barcelonai privát teszt miatt eltiltották ettől a gyakorlástól, a gumikra vonatkozó adatokat utólag ők is meg fogják kapni.
A teszten számos fiatal léphet pályára, bár a többségük már vezetett Forma-1-es autót. Hétfő délután autóba ültetik a Webber egyik potenciális utódjának tekintett Daniel Ricciardót. Árulkodó, hogy Toro Rossó-s csapattársa, Jean-Eric Vergne nem kap ilyen lehetőséget. A Force Indiánál James Calado lép pályára, aki a jövőben akár a pénteki szabadedzéseken is vezethet majd, míg a Marussia a ciprusi Tio Ellinast, a GP2 éllovasát veti be, a Williamsnél pedig Susie Wolff pénteken a tesztpilóta .

További hírek