GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Hankook program

Hankook program

A Hankook Tire Elégedettségi Garancia Programot indít Magyarországon
Március elején 14 napos visszavásárlási garanciaprogramot indított a Hankook Tire a magyar vásárlók számára. Az Elégedettségi Garancia Programban a Hankook három csúcskategóriás terméke vesz részt!
A garanciaprogramot azon vásárlók vehetik igénybe, akik 2011. március 1. és június 1. között vásárolnak az akcióban kijelölt termékekből a Hankook abroncsok hivatalos magyarországi viszonteladóinál. A garancia programban részt vevő három termék a Ventus S1 evo, a Ventus V12 evo és a Ventus Prime2 abroncsok.A magyarországi Garancia Program keretében a Hankook a vásárlást követő 14 napon belül visszavásárolja az abroncsokat, illetve visszatéríti az abroncsszerelés költségét, amennyiben a vásárló nem elégedett azokkal. A garancia nem érvényes azon abroncsokra, melyeket nem rendeltetésszerűen használtak (például motorsport eseményeken vagy versenyeken).
„A Garancia Program a Hankook Tire minőségpolitikájának része, amely azon alapul, hogy vállalati célkitűzéseinknek megfelelően, folyamatosan kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, és így fokozzuk ügyfeleink elégedettségét. Az új program bevezetése bizonyítja magabiztosságunkat, hogy termékeink a legkiválóbb minőséget képviselik. Bízunk benne, hogy vásárlóink is elégedettek lesznek a Hankook abroncsok teljesítményével.” – nyilatkozta Juhos Attila, a cég magyarországi értékesítési vezetője.
A Ventus V12 evo típust már 2007 óta gyártják a Hankook Tire korszerű rácalmási gyárában, míg a legújabb Ventus Prime2 abroncsok sorozatgyártása is nemrégiben kezdődött a magyar üzemben. A Hankook nagyteljesítményű (UHP) termékei iránti egyre növekvő keresletnek köszönhetően a termelés volumene mindkét típus esetében folyamatosan növekszik. A most induló Garancia Programban részt vevő abroncstípusok minőségét egyebek mellett a Német Autóklub (ADAC) és számos vezető autós magazin által szervezett gumiabroncsteszteken elért kiváló eredmények is bizonyítják. (ADAC TESZT: 2011)
A Hankook Tire zászlóshajójának számító Ventus S1 evo – amelyet a vállalat első dél-koreai üzemében Geumsanban gyártanak – mindazokkal a jellemzőkkel rendelkezik, amelyekkel egy sportos abroncsnak rendelkeznie kell. Úgy tervezték és építették, hogy nagy sebességnél és magas és hőmérsékletnél is bizonyítsa tartósságát és minimális torzulását. A Ventus V12 evo a optimális tapadást biztosít nagy sebességnél is. A Ventus Prime2 profilkialakítása páratlanul kényelmes vezetési élmény mellett kiváló irányíthatóságot és fékezést nyújt minden vezetési körülmény között. 

forrás: http://www.gumipiacmagazin.hu

További hírek