GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Hankook téli gumi: minőség kedvező áron

Hankook téli gumi: minőség kedvező áron

Hankook téli gumi: minőség kedvező áronHamarosan aktuálissá válik a téli gumi cseréje. Ugyan a hőmérő higanyszála még csak éjszakánként süllyed hét fok alá, de a hetek múlásával ez nemsokára tartóssá válik napközben is. A hét fokos szabályt szem előtt tartva rendkívül fontos, hogy időben megtörténjen a gumicsere, hiszen így az első havazás valószínűleg nem bénítja majd meg az országot.
Nem mindegy azonban, hogy milyen márkára esik a választás. A kiváló teljesítmény és a megbízhatóság legalább olyan fontosak az autósok számára, mint az árak. E téren nem véletlen verhetetlen az olcsóHankook téligumi, amely már számtalanszor bebizonyította minőségét.

Világszínvonal megfizethető áron


A Hankook márka neve valószínűleg senki számára nem cseng ismeretlenül, hiszen az elmúlt hetven évben folyamatosan egyre nagyobb részt szakított a piacból. A jövő kihívásainak öt különböző országban működő kutatási-fejlesztési központjaiban zajló munkával igyekszik megfelelni, és olyan abroncsokkal lép piacra, melyek méret és minőség szempontjából is kimagasló színvonalat nyújtanak az autósoknak.

Olcsó Hankook téligumi: vezetési élmény négy pilléren


A világhírű gyártó minden gumija a Kontrol Technology koncepciója szerint született meg. A teljesítmény, a kényelem, a biztonság és a környezetvédelem négyesét úgy igyekszik megvalósítani a cég, hogy közben valóban örömteli vezetési élményt nyújtsanak gumijai. Az olcsó Hankook téligumi esetében sincs ez másként, így ha megfizethető árkategóriát szeretnénk választani a téli időszakra, akkor a márka garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Miben más a téli gumi, mint a nyári verzió?


Nem véletlen hívják fel a szakemberek évről-évre a figyelmet az évszaknak megfelelő gumihasználatra. A két típus természetesen nem csak elnevezésében, hanem egyéb jellemzőiben is különbözik egymástól. Ennek oka nem más, mint az, hogy a téli útviszonyok és időjárás igencsak komoly követelményeket támasztanak az abroncsok felé, melyeknek az anyagösszetételében és felületi kialakításában is különböző nyári abroncs nem tud eleget tenni.Minden kampány és figyelemfelhívás ellenére is tény, hogy hazánk az első havazás alkalmával rendszerint megbénul. A felkészületlen autósok rendre az árokban kötnek ki, és a koccanások, balesetek száma is jelentősen megnő a tél beköszöntésekor. Pedig egészen egyszerű lenne a megelőzés, mindössze annyit kell tenni, hogy időben gondoskodunk a gumicseréről.

téli gumi magas szilika tartalma felel azért, hogy a tapadás megfelelő legyen. A télen gyakori latyak és hó sem jelenthet akadályt a méretes kapaszkodóblokkoknak, a mély bordáknak és a sűrű lamelláknak. Mindezek együttesen valósítják meg a megfelelő úttartást és az aquaplaning elleni ellenállást.

Költséghatékony választás a téli hónapokra


Az olcsó Hankook téligumi a tökéletes példa arra, hogy a igenis lehetséges tartós, magas színvonalú abroncsot megfizethető áron vásárolni. A komoly kihívást jelentő időjárási viszonyok közötti kezelhetőség már egy jó pont a márka mellett. A valós körülmények között elvégzett tesztelések és a folyamatos fejlesztések lehetővé teszik, hogy olyan gumik kerüljenek az üzletekbe, amelyek ténylegesen is megfelelnek a feléjük támasztott követelményeknek.

A csendes futás hozzájárul az optimális vezetési élményhez, a nedves körülmények között is kiválóan teljesített téli gumik pedig egyértelműen hozzásegítenek az autó és az utasok biztonságához. Ha szempont a vásárlásnál az ár, de nem mindegy a minőség, akkor mindenképp megéri egy próbát tenni az autógumi teszteken is kiválóan teljesítő márkával.
További hírek