GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Ismerje meg a defektálló Continental gumiabroncsot

Ismerje meg a defektálló Continental gumiabroncsot

A ContiSeal™ egy ragacsos, sűrű defektmegelőző tömítőanyag, amely az abroncs belső falát borítja a futófelület és a vállrész területén. 
Működése egyszerű. Ha egy 5mm-nél nem nagyobb átmérőjű tárgy belefúródik, vagy átszakítja az abroncs futófelületét, ez a tömítőanyag körbeveszi a lyukat, hozzátapad a defektet okozó tárgyhoz, így megakadályozva a levegő kiszökését a keletkezett repedésen keresztül. Amikor eltávolítjuk a defektet okozó tárgyat, a ContiSeal™ réteg rögtön betömíti a lyukat.
A defekt után nincs szükség az azonnali megállásra és a gumiabroncsot sem kell rögtön lecserélni, hála a ContiSeal™ technológiának. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell megmutatni a keletkezett hibát egy szakértőnek, hiszen ő tudja eldönteni, hogy meg lehet-e még javítani az abroncsot vagy sem, hiszen az 5mm-es átmérőnél nagyobb sérüléseket a ContiSeal™ nem tudja hatásosan kezelni.
A ContiSeal™ technológiával ellátott gumiabroncsok teljesítménye átlagos körülmények között megegyezik a hagyományos abroncsokéval. A le- illetve felszerelése sem más, mint az átlagos abroncsoké. 
A ContiSeal™ abroncsok oldalfalán található az a jelzés, amely megmutatja, hogy az adott abroncs ezzel a technológiával rendelkezik. A gumiabroncsok 100%-ban összeillenek a hagyományos, jelenleg kereskedelmi forgalomban lévő keréktárcsákkal.

További hírek