GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Milyen gumiabroncsokkal látják el autóikat a gépkocsigyártók?

Milyen gumiabroncsokkal látják el autóikat a gépkocsigyártók?

Annak érdekében, hogy pontosan tudjuk, melyik autóra melyik gumiabroncs passzol leginkább, vessünk egy pillantást az alábbi közleményre, amely az aktuális hónap legújabb felszerelési javaslatait tartalmazza: 
A Porsche a Panamera számára a Michelin-t ajánlja
A Michelin bejelentette, hogy a Porsche jóváhagyta a gumiabroncs gyártó Pilot-line típusú abroncsát a Panamera számára. 
A Michelin Pilot Super Sport típusú nyári gumiabroncs két különböző peremátmérőjű felnihez, a Michelin Pilot Alpin 4 típusú téli gumiabroncs a 19-20 hüvelyk átmérőjű felnikhez, a Michelin Pilot Sport A/S Plus pedig különösen az észak-amerikai piacon, két 19-20 hüvelyk peremátmérőjű felnihez ajánlott. 
A megállapodás a Michelin és a Porsche mérnökei által végrehajtott 1/2-2 éves közös fejlesztési projekt eredményeként jött létre. A kifejezetten a Porsche számára gyártott abroncs egy „N” (N0 vagy N1) jelöléssel jelenik meg. 
A Maserati a Continentalt javasolja
A Maserati jóváhagyta a ContiSportContact 5 P típusú abroncsot az új Quattroporte számára. Ez az első olyan Continental típusú gumiabroncs, amelyet ezen exkluzív sportkocsigyártó valaha is elfogadott.
A Maserati összesen hat különböző méretű, 19-21 hüvelyk átmérőjű gumiabroncsot fogadott el, amely a műszaki berendezések és a motor méretek összhangjának megfelelően kerülnek felszerelésre. A ContiSportContact 5 P a hannoveri gumigyártó csúcstechnológiával készült sport gumiabroncsa. A kifejezetten a Quattroporte számára gyártott gumiabroncsok egy „MGT” betűsorral lesznek megjelölve annak érdekében, hogy az ugyanazzal a szériaszámmal rendelkező gumiabroncsokkal való összetévesztést elkerüljék. A Maserati tekintélyt parancsoló szedánjainak gumiabroncsait 199 mérföld/óra sebességhez ajánlják. 
Annak biztosítására, hogy a kivételesen dinamikus teljesítményű Quattroporte az utakon maximális pontossággal haladhasson, elöl és hátul egyaránt különböző méretű gumiabroncsok vannak felszerelve. Az olasz autógyártó a hagyományos modelljein 19 hüvelyk átmérőjű abroncsokat használ, a nagyobb motor teljesítményű autóit pedig 20-21 hüvelyk átmérőjű gumiabroncsokkal látja el. 
A Silverado és a Sierra a Goodyear-t ajánlja
A Goodyear bejelentette, hogy számos gumiabroncs típusa 2014-ben a Chevrolet Silverado és a GMC Sierra teherautóinak eredeti felszerelése közé fog tartozni. Széles termékskálával jelentkezett a Goodyear, a normál méterű személygépkocsiktól a kisbuszokon át a teherautókig minden méretre van kínálata. Az autógyártók azért választják a német gumiabroncsgyár termékeit, mivel azok különféle terepeken, többféle útviszonyban is megállják helyüket. A jármű felszereltségének megfelelően a Goodyear 2014-ben a Silveradot és a Sierra teherautókat a következő gumiabroncs modellekkel látja el:
Goodyear Wrangler SR-A típusú gumiabroncsokkal, P275/55R20-as és P265/65R18-as méretben. A Wrangler SR-A a magabiztos nedves felületeken való tapadás, a terepjáró képességek és a nyugodt utazás érdekében WetTrac technológiával társul. 
Goodyear Eagle GT II típusú abroncsokkal, P285/50R20-as méretben. A klasszikus stílusú és a négyévszakos változatok a gumiabroncsot egy igazán népszerű sport teljesítményű abronccsá teszik. 
Goodyear Eagle LS2 típusú abroncsokkal, P275/55R20-as méretben. Az abroncs sajátosságai a négyévszakos vonást, a gördülékeny, nyugodt utazást is magába foglalják. 
Goodyear Assurance CS Fuel Max típusú abroncsokkal, P265/65R18-as méretben. Ez egy olyan üzemanyag-takarékos abroncs, amely üzemanyag-megtakarító futófelületi összetevőt is tartalmaz. 

További hírek