GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Muszáj téligumira váltani?

Muszáj téligumira váltani?

A hazai autótulajdonosok 65 %-a nem cserélteti le autóján az gumiabroncsokat téligumira. Egyesek a pénz miatt , mások pedig azzal magyarázzák, hogy hazánkban az a pár havas nap a nyári gumikkal is átvészelhető.Jelenleg rengeteg típusú gumi van forgalomban. Legtöbbször, ha döntésre kerül a sor elsősorban a pénz a legfontosabb szempont, de még akkor is jól döntöttünk, ha a legolcsóbb gumiból vásárolunk négy darabot, mert biztonságosabb, mint egy új nyárigumi.
Minden évben azt halljuk, hogy 7 fok alatt a nyári gumi már jelentősen veszít tapadási képességéből.A téli gumi előnye a speciális szilika gumikeverékből adódik, ami a hidegben sem keményedik meg, ezáltal jóval nagyobb tapadást biztosít.Havas, latyakos illetve jeges útfelületen már teljesen egyértelmű a téli gumi előnye, ekkor már nem érdemes kockáztatni nyárigumival.
Hóban, fagyban nyárigumival többszörös is lehet a fékút a téli abroncshoz képest!

További hírek