GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

Pirelli színkódok az F1-ben

Pirelli színkódok az F1-ben

Ahogy arra számítani is lehetett, a Pirelli színkódokkal fogja megkülönböztetni egyes keverékeit az idei évben, jelentette be az olasz cég pénteki közleményében. Minden egyes keveréken más-más színben fog pompázni a Pirelli és a PZero felirat, így lehet majd megkülönböztetni egymástól a gumikat. Hat színkódot használ majd a gyártó, melyek a következők:

Esőgumi: narancssárga
Intermediate: világoskék
Szuperlágy: piros
Lágy: sárga
Közepes: fehér
Kemény: ezüst

A Pirelli a kemény és a lágy gumikat viszi magával a szezonnyitónak helyet adó Ausztrál Nagydíjra, ami azt jelenti, hogy az abroncsok oldalán lévő feliratok sárgák, illetve ezüstszínűek lesznek Melbourne-ben.

forrás: http://www.gumipiacmagazin.hu

További hírek