GUMIABRONCS KERESŐ

A keresett gumiabroncs tulajdonságait töltse ki, majd kattintson a "Keresés" gombra. Ha több terméket szeretne rendelni, akkor a "Kosárba" gomb mellett található mezőbe írja be a megrendelni kívánt termékek mennyiségét. Amennyiben több feltételt is megad a keresés közben, gyorsíthatja a keresést. Kosarának aktuális tartalmát a jobb felső menüben látható "Kosár tartalma" gomb megnyitásával tudja módosítani, törölni. FIGYELEM! A KERESÉSI LISTÁBAN MEGJELENŐ GUMIABRONCSOK NEM AZ AKTUÁLIS KÉSZLETET MUTATJÁK!
HÍREK

F1-es szabályváltozás

F1-es szabályváltozás

A Nemzetközi Automobil Szövetség Motorsport világtanácsa néhány F1-es szabályváltozást
jelentett be a 2011-es idényre.Ahogy az új gumiszállító, a Pirelli kérte, az idei évben a csapatok a pénteki szabadedzéseken a hétvégékre kijelölt keveréken kívüli gumikat is tesztelnek majd.
A szabálymódosítás értelmében a csapatok bizonyos nagydíjakon pilótánként két-két szett kísérleti, harmadik keverékű gumit is kaphatnak, amelyeket az első és a második szabadedzéseken használhatnak fel a hétvégére kiosztott két keverék mellett. A tesztgumikat a pénteki nap után vissza kell adni a Pirellinek.
A kísérleti gumik bevetése mellett a gumispórolás kiküszöbölésére a Pirelli további, a hétvégére kijelölt keményebb keverékű gumit is adhat a szabadedzésekre, de ezeket a pluszgumikat is vissza kell szolgáltatni a harmadik edzés előtt.
Az FIA a tavalyi biztonsági autós problémák miatt az ezt érintő szabályokon is módosított egy kicsit: a safety car pályára lépése után kijelölt célidő - a versenytempó kb. 40 százaléka - teljesítését egy kör helyett két kör átlaga alapján mérik, így a kör késői szakaszán járó autóknak is lesz lehetősége kompenzálni az esetleges nem szándékos sietséget.A bokszutca be- és kijárata a biztonsági autós szakasz alatt is végig nyitva lesz, de csakis kerékcsere céljából lehet behajtani, kivéve, ha maga a safety car vezeti át a mezőnyt a bokszutcán. 

forrás: http://www.vezess.hu

További hírek